clientenervaringen

Lieve Gisela, Ik wil je op deze manier bedanken, voor een waanzinnige heling Op zoveel vlakken… Ik kwam bij je binnen ongeveer 3mnd. Zwanger met zere benen Rug en nekklachten en later kwam daar een bekkeninstabiliteit Bij, zo erg dat ik na 1 uur s’middags niet kon lopen… de tranen Stonden dikwijls in mijn ogen ik dacht hoe kom ik deze tijd door… Jij hebt me met zoveel liefde,respect behandeld en heel proffessioneel begeleid door deze heftige tijd..

Nu 35 weken zwanger ik voel me dankzij jou top!!! Geen nek geen rugklachten en mijn bekkenband hangt in de wilgen… En niet te vergeten de behandelingen zijn zo heerlijk ontspannen Dat ik vaak mijn slaaptekort bij jou heb ingehaald, op die zalige Speciale kussens waar je met dikke toeter gewoon nog op je buik kunt liggen?!

Ik wens iedereen die zwanger is jou toe! Hoe kan ik je bedanken??? Hopelijk met de glimlach van intense dankbaarheid

Lieve groet, Judith


Ik sport veel en intensief, altijd gedaan en ging altijd goed. Op enig moment liep ik een knieblessure op, deze bleef hangen ondanks allerlei fysieke behandelingen(krachttraining, fysio). Niets hielp meer. Aangezien ik geen operatie wil ondergaan ben ik op zoek gegaan naar een therapie met een andere invalshoek. Via mijn broer, ook een sporter, kwam ik bij Bowen terecht. De eerste behandeling sloeg binnen een uur al aan. De dagen daarna gaven grote veranderingen te zien. Er was direct verbetering merkbaar. Ook sloegen de andere oefeningen die ik deed om de knieblessure te behandelen beter aan. Het leek alsof mijn gehele lichaam gereset is.

De therapie en de therapeut zijn zeker aan te raden voor mensen mijn een sportblessure.

Bart


Over mijn ervaring met Gisela als Bowen-behandelaar kan ik niet anders zeggen dat het me heel erg goed bevalt. De aandacht en de rust ervaar ik als erg prettig en uiteraard geven de behandelingen een goed resultaat. Vorig jaar begon ik met Bowen i.v.m hooikoorts en dit jaar heb ik tot nu toe nog geen last gehad, terwijl ik normaal al in januari/februari last heb. Mijn verbazing was dus ook groot toen ik hoorde dat andere ‚hooikoorts-patienten‘ al last hadden en ik nog steeds niet!

Ik kan het iedereen aanraden!

T. van Helden